Acompanyar significa estar present per a l’altre, escoltar amb el cor sense judici, caminar al costat transitant el dolor, l’angoixa, el propi aprenentatge…

Volem proporcionar un servei d’acompanyament emocional i psicològic durant tota l’etapa perinatal (embaràs, part, postpart i primera criança), tant per la mare com pel pare, per tal que pogueu expressar les vostres angoixes i fer més planer el trànsit d’aquesta etapa. El fet de sentir-se escoltada resulta terapèutic per si sol, tot i així podem treballar plegades a través d’un procés psicoterapèutic.

El temps de l’embaràs pot ser un viatge preciós d’autoconeixement i creixement personal. Preparar-se per a la maternitat i paternitat és molt més que preparar-se per al part. Per altra banda, sabem que el postpart, l’inici de la lactància i la primera criança són dies durs, plens d’angoixes, pors, incerteses… tot és tan nou!

Ens podem trobar que més aviat res és com ens pensàvem…

També volem prevenir i detectar possibles problemes psicològics propis de l’etapa per tal de poder intervenir-hi el més aviat possible i compensar els efectes que puguin tenir en el vincle mare-nadó o pare-nadó.

Consulta’ns sense compromís!

suport acompanyament emocional maternartpadre paternitat paternidad psicología perinatal vincle vínculo maternart

Formulari de contacte:

    Abans d’enviar la sol·licitud, heu de llegir la informació bàsica sobre protecció de dades.

    Vull rebre informació sobre activitats i serveisNo vull rebre informació sobre activitats i serveis