Volem crear plegades un espai on poder parlar de la maternitat, del postpart i les seves vicissituds, de la lactància, de les seves dificultats i les seves virtuts, del que genera al nostre voltant, del que implica per a la parella i el nostre entorn, així com de la criança i del plaer de veure créixer els nostres infants.

L’objectiu d’aquestes trobades és proporcionar un espai a dones que han estat mares recentment o tinguin fills petits i que vulguin formar part d’un grup de dones que passen per les mateixes visicituds i alegries, en un context de seguretat, comprensió i tolerància per tal de fer-nos suport les unes a les altres.

Si estàs embarassada, no se m’acut millor consell que formar part d’un grup de mares que t’acompanyin abans i després del naixement del teu fill o filla.

Tant si alimentes el teu fill amb lactància materna exclusiva com si no, poden haver dificultats, dubtes, angoixes… fins i tot encara que no sigui el primer fill.

Està demostrat que les mares que tenen un espai on poder expressar les seves angoixes durant el postpart i la criança,

 • desenvolupen més estratègies d’afrontament davant les adversitats d’aquesta etapa,
 • disminueixen l’ansietat i l’estrés
 • i se senten molt millor.

Una “tribu” és necessària.

Si vols saber més sobre mi i sobre el funcionament del grup i tot el que et pot aportar, llegeix l’entrada del blog sobre els beneficis dels grups de mares.

Ens trobem els divendres, entre les 16 i les 18 hores de la tarda a la Llar d’Infants El Grimm, per a comentar, desfogar-nos si cal i buscar solucions a les dificultats que ens trobem les mares en l’etapa del postpart i la primera criança. L’horari és flexible: pots arribar més tard i marxar més d’hora si ho necessites. 

I de què parlem?

 • suport a la lactància materna
 • suport en el postpart
 • els canvis en la relació de parella
 • la son i l’alimentació del nadó
 • desenvolupament del nadó
 • canvis psicològics, angoixes, pors..
 • porteig ergonòmic
 • …i tot allò que vulguis que parlem

Podeu venir amb el vostre nadó, com és lògic, amb els seus germans o soles, si us vé més de gust.

L’aforament és limitat, per això si esteu interessades en venir a alguna sessió reserveu plaça contactant amb nosaltres.

Sí, vull fer tribu!

Us hi esperem!

Grup mares Grimm MaternArt

LLOC: Llar d’infants El Grimm. C/ Sant Isidre, 78, Terrassa.

DIA I HORA: divendres quinzenalment, entre les 16 a 18h. (horari flexible)

PREU:  10€ per sessió i família         

Sí, vull fer tribu!

Algunes opinions sobre el grup de mares:

Considero que el grupo de madres es un gran espacio de soporte y acompañamiento, me he sentido muy a gusto, me he sentido comprendida, escuchada sin ser juzgada. Sé que a otras madres también les servirá.

cinthia

Lo mejor es lo personalizado que es, para nada es generalizado, ya que tratas desde un gran respeto toda decisión tomada según experiencias previas, y lo mejor es que aporta tanta información como necesites, hasta la que no sabes que existe. ¡Recomendable 110%!

aida

Destacaría la empatía y conexión que logra con las personas, la invitación a la autoevaluacion para poder resolver aquello que nos inquieta desde nuestra propia realidad.

daniela
Comparteix a les Xarxes Socials: