T’agradaria viure el naixement del vostre bebè, no des de la por, sinó des de la tranquil·litat, la seguretat i l’amor?

T’imagines viure la vostra trobada confiant en la saviesa del teu cos i apoderada?
T’agradaria sentir-te en profunda connexió amb el teu bebè?

T’agradaria acompanyar la teva parella i viure una experiència que us uneixi més?

método naces certificación maternart

Método NACES® és un mètode de preparació al naixement que es basa en el canvi de la consciència del naixement.

Método NACES® facilita l’activació de nous pensaments, sentiments i actituds davant l’embaràs i el naixement, de manera que puguis anar dissolent la por que se’ns ha anat inculcant a les dones al llarg de la nostra vida. Les sessions de Método NACES® es converteixen en un procés molt empoderador.

Que et sentis tranquil·la, confiada, connectada amb el teu bebè, entesa i atesa per la teva parella o acompanyant, etc., en el procés de donar a llum farà que el visquis millor, amb més força, més poderosa davant aquesta experiència.

Tot això es tradueix en una millor resposta física, un llindar del dolor més alt, un record més positiu de l’experiència, una major complicitat amb la teva parella o acompanyant i un millor vincle entre tu i el teu bebè, entre la teva parella i el bebè i entre els nous pares.

pregnant woman sitting on bathtub
Lucas Mendes on Pexels.com

Método NACES® ha estat creat per la psicòloga Esther Navarro i sorgeix de la unió de coneixements de psicologia, sexologia, hipnosi terapèutica, tècniques de programació neurolingüística (PNL) i psiconeuroinmunología. El seu objectiu fonamental és canviar la consciència del naixement, de manera que la por comuna al part es converteix en confiança en el teu cos i en el seu poder femení, en tranquil·litat i seguretat.

Es basa en un conjunt de tècniques com les visualitzacions guiades i la relaxació, que treballen a nivell conscient i inconscient i que t’ajuden a gaudir més del procés de l’embaràs i del part. L’estimulació positiva genera una resposta neurofisiològica que afavoreix el procés de naixement a través de la segregació d’hormones tan importants en el procés com l’oxitocina, la serotonina i les endorfines.

Podem treballar amb Método NACES® de manera individual (presencial o online) o grupal. En el primer cas, les sessions són totalment individualitzades i us lliuraré l’enregistrament de les sessions perquè pugueu tornar-les a escoltar i te les emportis a l’hospital per a escoltar-les en el moment del vostre retrobament, si així ho desitges.

És impossible assegurar que un naixement serà d’una forma determinada, el que sí que et puc assegurar és que el podràs viure amb més seguretat i confiança, amb més consciència i més connexió amb l’experiència inoblidable que segur serà.

Què podem treballar amb Método NACES®?

 • El fet de trobar moments per a connectar amb el nadó
 • La connexió de la parella amb el nadó
 • La complicitat entre els membres de la parella
 • La por al part, i convertir-la en seguretat
 • La recuperació de la confiança en el nostre cos i la nostra saviesa femenina
 • El coneixement de la fisiologia del naixement i treballar en favor d’ella
 • Preparar-te per a un part natural, amb epidural, per cesària…
 • Ajudar-te i acompanyar-te a acceptar quan hi ha imprevistos
 • I allò que a tu et preocupi (fertilitat, pèrdues anteriors, la implicació de la parella, altres fills, la relació amb la família extensa…)

Método NACES® també pot utilitzar-se en altres moments que no siguin l’embaràs, com en el postpart, en la lactància, en la preconcepció o com a forma d’apoderament personal.

REGALA MÉTODO NACES®

També pots incloure una sessió personalitzada de Método NACES® a la festa babyshower o blessingway que has somiat per a tu o una dona embarassada a la que estimes molt…

Vols provar l’experiència? Clica a Contacta, escriu-me amb assumpte “Sessió NACES i t’enviaré una petita mostra per a què puguis “experimentar Mètode NACES.

Consulta’m per a una informació més detallada.

Pots complementar aquest programa, que definirem tu i jo, totalment personalitzat, amb:

 • Acompanyament emocional
 • Assessorament en el Pla de Naixement
 • Suport en el postpart
 • Suport i assessorament en la lactàcia materna
 • o altres serveis del teu interès

CONSULTA ELS SERVEIS QUE TENS A LA TEVA DISPOSICIÓ