El postpart immediat, els primers dies després del part, és un moment molt delicat en què ens podem trobar molt sensibles i vulnerables.

Acabem de tenir una criatura que depèn de nosaltres 24 hores al dia. La nostra vida ha fet un gir de 180 graus. Les mares novelles poden tenir molts dubtes i no saber ben bé si ho estan fent adequadament. Les mares experimentades també poden sentir-se així perquè cada nadó és diferent.

Si el part ha transcorregut feliçment és menys probable que apareguin dificultats en el postpart en la lactància o a nivell emocional, però tampoc és sinònim de que no n’hi hagin.

Quan el part ha estat molt intervingut, les dificultats poden ser nombroses: físiques, emocionals, de vinculació, en la lactància,…

A tot això cal afegir que de vegades l’entorn hospitalari no respon a les nostres necessitats com ens agradaria i quan anem a casa, la família no sap ben bé com ajudar-nos.

I és que ningú no ens prepara per al postpart…

Us ofereixo una visita de postpart per si necessiteu assessorament precoç en relació a dificultats emocionals, de lactància… i orientar-vos per a prendre les mesures oportunes per a millorar la vostra vivència.

Si creus que et puc ajudar, contacta sense compromís!

Formulari de contacte:

    Abans d’enviar la sol·licitud, heu de llegir la informació bàsica sobre protecció de dades.

    Vull rebre informació sobre activitats i serveisNo vull rebre informació sobre activitats i serveis