Volem crear plegades un espai on poder parlar de la maternitat, del postpart i les seves vicissituds, de la lactància, de les seves dificultats i les seves virtuts, del que genera al nostre voltant, del que implica per a la parella i el nostre entorn, així com de la criança i del plaer de veure créixer els nostres infants.

L’objectiu d’aquestes trobades és proporcionar un espai a dones que han estat mares recentment o tinguin fills petits i que vulguin formar part d’un grup de dones que passen per les mateixes visicituds i alegries, en un context de seguretat, comprensió i tolerància per tal de fer-nos suport les unes a les altres.

Si estàs embarassada, no se m’acut millor consell que formar part d’un grup de mares que t’acompanyin abans i després del naixement del teu fill o filla.

Tant si alimentes el teu fill amb lactància materna exclusiva com si no, poden haver dificultats, dubtes, angoixes… fins i tot encara que no sigui el primer fill.

Està demostrat que les mares que tenen un espai on poder expressar les seves angoixes durant el postpart i la criança,

 • desenvolupen més estratègies d’afrontament davant les adversitats d’aquesta etapa,
 • disminueixen l’ansietat i l’estrés
 • i se senten molt millor.

Una “tribu” és necessària.

Si vols saber més sobre mi i sobre el funcionament del grup i tot el que et pot aportar, llegeix l’entrada del blog sobre els beneficis dels grups de mares.

Ens trobem els divendres, entre les 16 i les 18 hores de la tarda a la Llar d’Infants El Grimm, per a comentar, desfogar-nos si cal i buscar solucions a les dificultats que ens trobem les mares en l’etapa del postpart i la primera criança. L’horari és flexible: pots arribar més tard i marxar més d’hora si ho necessites. 

I de què parlem?

 • suport a la lactància materna
 • suport en el postpart
 • els canvis en la relació de parella
 • la son i l’alimentació del nadó
 • desenvolupament del nadó
 • canvis psicològics, angoixes, pors..
 • porteig ergonòmic
 • …i tot allò que vulguis que parlem

Podeu venir amb el vostre nadó, com és lògic, amb els seus germans o soles, si us vé més de gust.

L’aforament és limitat, per això si esteu interessades en venir a alguna sessió reserveu plaça contactant amb nosaltres.

Sí, vull fer tribu!

Us hi esperem!

Algunes opinions sobre el grup de mares:

Considero que el grupo de madres es un gran espacio de soporte y acompañamiento, me he sentido muy a gusto, me he sentido comprendida, escuchada sin ser juzgada. Sé que a otras madres también les servirá.

cinthia

Lo mejor es lo personalizado que es, para nada es generalizado, ya que tratas desde un gran respeto toda decisión tomada según experiencias previas, y lo mejor es que aporta tanta información como necesites, hasta la que no sabes que existe. ¡Recomendable 110%!

aida

Destacaría la empatía y conexión que logra con las personas, la invitación a la autoevaluacion para poder resolver aquello que nos inquieta desde nuestra propia realidad.

daniela
Grup mares Grimm MaternArt

LLOC: Llar d’infants El Grimm. C/ Sant Isidre, 78, Terrassa.

DIA I HORA: divendres quinzenalment, entre les 16 a 18h. (horari flexible)

PREU:  10€ per sessió i família         

Sí, vull fer tribu!

ATENCIÓ! Amb motiu de les restriccions sanitàries que afecten els centres educatius, aquest grup està fora de servei. En espera de que s’aixequin les restriccions, us convidem a participar en el grup de mares online.

Comparteix a les Xarxes Socials: