MaternArt és l’art de maternar, és l’art de cuidar la petita infància des del ventre matern.

MaternArt és la joia de maternar-te, la joia de maternar-nos, l’alegria d’entregar-nos i donar el nostre amor. Perquè maternar vol dir cuidar: cuidar el nadó, cuidar la mare, cuidar-nos tots.

MaternArt és l’art de tenir cura de la persona que té cura del nadó, formant família, formant tribu.

MaternArt és on la tribu t’acull, et comprén i dóna forces.

MaternArt és on rebràs acompanyament i assessorament per a poder maternar o paternar amb seguretat i joia.

Gaudiu del camí de la maternitat i paternitat amb un acompanyament emocional i psicològic especialitzat i a la vostra mida.

Hola!

Sóc Isabel Márquez

Sóc mare de dos nens dels que no paro d’aprendre, i és cert encara que soni a tòpic!

Sóc psicòloga General Sanitària (núm. col·legiada COPC: 14026) especialitzada en psicologia perinatal.

L’experiència de la maternitat i la criança no va resultar tan fàcil com em pensava, però va ser transformadora com mai m’havia imaginat. Les meves vivències m’han fet canviar el punt de vista respecte l’atenció que rebem les dones en aquesta etapa de la nostra vida i em va fer buscar respostes a moltes de les preguntes que em sorgien.

Aquests sentiments em van portar a descobrir la Psicologia Perinatal i em vaig enamorar per sempre. Em vaig formar com assessora en lactància materna i en porteig ergonòmic. També compto amb formació en la redacció del pla de naixement a través del Proyecto Díkê i sóc professional certificada en Método NACES.

He treballat més de 15 anys al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, com professora d’alumnes amb necessitats educatives especials i assessora psicopedagògica. Els últims anys m’he format en l’àmbit de la psicoteràpia a través del Màster en Psicologia General Sanitària (UEM), el Postgrau en Intervención en Psicologia Clínica i de la Salut (UAB) i el Postgrau en Intervenció Breu i Estratègica (UdG).

En tot el meu recurregut sempre ha estat present el fet que la gestació, el naixement i la primera criança deixen una empremta en la persona. És per això que estic convençuda que és important acompanyar les mares i els pares per tal de proporcionar als nadons l’entorn més amorós i ric en estímuls possible.

Sóc al teu costat per a acompanyar-te i assessorar-te

Contacta