Us oferim una sèrie de tallers i xerrades per a grups o entitats.

Si vols formar part d’algun grup o formes part d’una entitat que vol organitzar-ne un, contacteu amb mi.

Vols viure el teu embaràs envoltada d’una tribu que transita el mateix que tu, compartint experiències i vivències?

Desitges un enfocament diferent a la preparació al part habitual?

Ets una entitat que desitja ofertar un taller de preparació per a la maternitat i paternitat?

Hem dissenyat un taller de preparació al part pensant en les necessitats de les dones i les seves parelles o acompanyants que desitgen viure el procés de l’embaràs i el part de forma més plena i conscient.

El temps de l’embaràs pot ser un viatge preciós d’autoconeixement i creixement personal. Preparar-se per a la maternitat i paternitat és molt més que preparar-se per al part. El naixement del nostre fill o filla és un esdeveniment trascendental que ens canviarà la vida per sempre. Hem de preparar-nos per viure l’experiència de forma conscient i apoderades. Així mateix, cal que la nostra parella/acompanyant es converteixi en el nostre millor suport.

En aquest grup de preparació al part ens proposem donar-vos totes les eines i coneixements necessaris per a què l’embaràs, el naixement i la transició a família siguin moments joiosos i d’apoderament.

En el taller tractarem aspectes com:

Les persones que participin d’aquest taller gaudiran d’una visita postpart DE REGAL!

Contacteu amb nosaltres i us informarem dels grups previstos.

T’agradaria formar part d’un grup de dones que transiten la maternitat, les seves alegries, les seves dificultats i compartir vivències?

Necessites desfogar-te perquè el teu dia a dia et resulta de vegades massa dur?

Vols sentir-te compresa i acollida per una «tribu»?

Ets una entitat que desitja oferir un grup de suport a la maternitat?

Aquest grup està pensat per fer suport a dones que han estat mares i que necessiten sentir el suport d’altres dones

La maternitat en realitat no té el suport social que esperàvem i sovint pensem que el que ens passa ha de ser silenciat, que només ens passa a nosaltres i que, com la resta, ho hem de poder resoldre soles.

No és cert. La realitat és que les dones necessitem fer-nos suport i compartir allò que ens passa amb les nostres iguals.

Està demostrat que les mares que tenen un espai on poder expressar les seves angoixes durant el postpart i la criança desenvolupen

  • més estratègies d’afrontament davant les adversitats d’aquesta etapa,
  • disminueixen l’ansietat i l’estrés,
  • es vinculen millor amb els seus fills
  • i se senten molt millor.

Una tribu és necessària.

Volem proporcionar aquest espai a les mares recents, en un context de seguretat, comprensió i tolerància per tal de fer-nos suport les unes a les altres.

Aquest vol ser un espai de mares per a mares, on poguem parlar obertament de les nostres emocions i sentiments, del que ens preocupa, de les nostres angoixes i trobar entre totes respostes i sortides.

Us oferim un espai sense judicis on poder expressar els neguits derivats de la maternitat i recollir suport i consells d’altres dones que, com tu, cerquen suport i posseeixen una veritable font de saviesa. Vine a cercar la teva «tribu»!

Contacteu amb nosaltres i us informarem dels grups en funcionament.

Grups actius

Invertim molt de temps preparant alguns events de la nostra vida i en canvi, quan planifiquem el naixement d’un fill, tendim a pensar que no depèn de les nostres eleccions. El cert és que sí que podem decidir moltes coses o com a mínim planificar com ens agradaria que fos.

En aquesta xerrada-taller es tracta el concepte de pla de part, partint de la base del dret a una atenció respectuosa al part i el naixement. Parlem dels beneficis que comporta realitzar un pla de part, què ha de constar en un bon pla de part, dificultats que ens podem trobar i com solucionar-les.

Per a més informació sobre què és un pla de part, podeu llegir l’entrada al nostre blog que tracta aquest tema.

Si desitjeu més informació, contacteu amb nosaltres.

Un vincle segur és el primer pas per a una vida més plena i feliç. Tots desitgem el millor per als nostres fills i desitgem que se sentin segurs i estimats, però no sempre sabem com fer-ho per a què així sigui. No n’hi ha prou amb dir-los-ho cada dia si no els ho demostrem.

Tots tenim vincles amb les persones del nostre voltant, que poden ser emocionals o no. El vincle segur és un tipus de vinculació afectiva que assegura adults més assertius, segurs de si mateixos i amb més eines emocionals per a enfrontar-se a les adversitats. Aquesta capacitat pot treballar-se des del ventre matern i té efectes tant en el nadó com en els seus pares i en la parella que tots dos formen. El vincle segur és el tipus de vincle més desitjable que s’ha d’establir, en primera instància, entre mare i nadó, i que facilitarà el desenvolupament emocional sa del nen o nena.

En la nostra societat hi ha un munt d’obstacles, acceptats socialment, que dificulten l’establiment d’aquest vincle segur. Una vinculació segura ens permet transitar millor la criança, allunyar el fantasma de la depressió postpart (en la mare i/o en el pare) i possibles problemes en la parella. Saber què és i com desenvolupar-lo amb els nostres fills assegurarà un desenvolupament emocional sa i durador fins l’edat adulta.

Si vols que realitzem aquesta xerrada a la teva entitat o vols saber quan tenim prevista fer la següent, contacteu amb nosaltres.